FOREVER CUP VERSENYKIÍRÁS

2016 TAVASZ

5+1 MŰFÜVES FOCITORNA

1. A KUPA RENDEZŐJE:

BME FC
1111, Budapest, Szerémi út 7/A., 2/215
www.bmefc.hu

Futball Világ Kft.
1016 Budapest, Mészáros u. 60/B
www.hbfocikupa.hu

www.forevercup.hu

E-mail: info.forevercup@gmail.com

2. BAJNOKSÁG HELYE:

Budapest: BME szabadtéri sporttelep: 1111, Budapest, Bogdánfy út 12.
Térkép: https://goo.gl/maps/79Vji

Baja: 6500 Baja, Petőfi-sziget 14. Műfüves pályák

Dunaújváros: Duna sori sporttelep 2400 Dunaújváros, Duna sor 15.
Térkép: https://goo.gl/maps/rbFxQ

Eger: 3300 Eger, Kemping Sporttelep, Töviskes Tér 1/a

Miskolc: 3515, Miskolc, Egyetemváros, Sportközpont
Térkép: https://goo.gl/maps/ZOE4n

Szeged: 6724 Szeged, SZVSE pálya, Kossuth Lajos sgrt. 74/C

Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, Videoton edzőpálya Műfüves, Csíkvári utca 10.

A helyszínnel kapcsolatos további információk a www.forevercup.hu/helyszin oldalon tekinthető meg.

3. BAJNOKSÁG IDEJE:

Selejtezők:

  1. selejtező: 2016. április 23. (szombat), Budapest
  2. selejtező: 2016. május 14. (szombat), Szeged
  3. selejtező: 2016. május 16. (hétfő), Dunaújváros
  4. selejtező: 2016. május 22. (vasárnap), Miskolc
  5. selejtező: 2016. május 7. (szombat), Baja
  6. selejtező: 2016. május 8. (vasárnap), Székesfehérvár
  7. selejtező: 2016. május 15. (vasárnap), Eger
  8. selejtező: 2016. május 21. (szombat), Budapest

Minden selejtező napról 2 csapat jut a Nagydöntőbe

Nagydöntő

4. BAJNOKSÁG RÉSZTVEVŐI, NEVEZÉS:

A bajnokságba nem nevezhet olyan játékos, akinek nagypályás- és vagy futsal NB1 vagy NB2-ben PROFI labdarúgó-szerződése van a sportklubjával. Figyelem! Azon NB1-es, NB2-es játékosoknak a száma, akik nem profi labdarúgó szerződéssel rendelkeznek, nincs korlátozva! NB3, vagy alacsonyabb osztályú hivatásos státuszú igazolt labdarúgók száma nincs korlátozva. A nevező csapatoknak be kell fizetnie a nevezési díjat, ki kell töltenie a nevezési lapot. Ezen felül minden nevező csapatnak játékosonként egy gyermekjátékot kell a regisztrációkor átadnia, amit a szervezők az Ökumenikus Segélyszervezetnek továbbítanak. A nevezések leadásának, ill. nevezési díj befizetésének kezdetéről, módjáról és végső határidejéről a honlap ad tájékoztatást.
A végső határidőről a www.forevercup.hu oldal ad tájékoztatást.

5. NEVEZÉS, NEVEZÉSI DÍJ:

Nevezni bármelyik selejtezőre lehet, amelyikre még nem telt be a létszám. A nevezési szándék leadása után 5 nap áll rendelkezésre a nevezési díj összegének kiegyenlítésére. Amennyiben ennyi idő alatt nem érkezik meg a befizetés, a nevezési igény törlésre kerül.

A nevezési díj 14 500 Ft, ami tartalmaz egy ajándékcsomagot. Részletek a honlapon (www.forevercup.hu) és a facebook oldalon (www.facebook.com/forevercup.hu). Igény esetén számlát tudunk adni.

6. A KUPA LEBONYOLÍTÁSA:

A 8 selejtezőből (legfeljebb 32 csapat/selejtező) 16 csapat jut a nagydöntőbe (lásd: 13. A NAGYDÖNTŐ RÉSZTVEVŐI).

7. JÁTÉKOSOK SZEREPELTETÉSE:

Ugyanaz a játékos egy napon több csapatban nem játszhat. Ugyanaz a játékos, illetve csapat szerepelhet több selejtezőn is, ha még nem kvalifikált a Nagydöntőbe.

8. CSAPATOK ELLENŐRZÉSE:

A szervezőknek joguk van az egyes csapatok személyazonosságának, és labdarúgó- szerződésének ellenőrzésére. Eltérés esetén az adott csapat kizárásra kerül.

9. LE NEM JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS:

Amennyiben egy csapat nem tud kiállni mérkőzésére, vagy nem tudja azt befejezni, úgy a mérkőzést 3-0 arányban elveszíti. Amennyiben a szervezői bizottság nem tartja alkalmasnak az időjárási körülményeket a selejtező lebonyolítására, úgy azt más időpontra átrakja, és erről tájékoztatást ad. Amennyiben a játékvezető nem találja alkalmasnak a körülményeket a mérkőzés lebonyolítására, úgy a szervezői bizottság jóváhagyásával, a körülmények enyhüléséig felfüggesztheti a mérkőzést illetve késleltetheti a kezdését. A kedvezőtlen körülmények hosszan tartó elhúzódása esetén a selejtezőt a szervezői bizottság felfüggesztheti, és áthelyezheti más időpontra.

10. CSOPORT SORREND KIALAKULÁSA:

Győzelemért a győztes csapat 3 pontot, a vesztes 0 pontot kap; döntetlen esetén mindkét csapat 1-1 pontot kap. Pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény dönt. Ha ez döntetlen, akkor a gólkülönbség. Ha ez is megegyezik, akkor a lőtt gólok száma dönt. Ha ez megegyezik, akkor a holtversenyben részt nem vevő, a csoportban legjobb helyezést elért csapattal játszott mérkőzés eredménye. Ha ez is megegyezik, büntetőpárbaj következik, 3-3 büntetővel, majd hirtelen halállal. Büntetőt egy játékos akkor lőhet újra, ha már minden csapattársa lőtt. Körbeverés esetén a körbeverésben résztvevő csapatok mini tabellát alkotnak, és ebből alakul ki a sorrend, a fenti szempontok alapján.

11. TOVÁBBJUTÁS AZ EGYENES KIESÉSES SZAKASZBÓL:

Az egyenes kieséses szakasz továbbjutója a mérkőzés győztese. Ha döntetlennel végződik a mérkőzés, akkor büntetőpárbaj következik. A csapatok 3-3 büntetőt rúgnak, majd 1-1-et (hirtelen halál), amíg el nem dől a továbbjutó. Büntetőt egy játékos akkor lőhet újra, ha már minden csapattársa lőtt.

12. SELEJTEZŐK LEBONYOLÍTÁSA:

Minden selejtező legfeljebb 32 csapatos. A csapatok egy csoportkörön keresztül jutnak be az egyenes kieséses szakaszba. 32 csapat esetén 8 darab 4 csapatos csoport kerül kisorsolásra, csoportonként az első 2 jut tovább. (www.forevercup.hu/lebonyolitas).

13. NAGYDÖNTŐ RÉSZTVEVŐI ÉS LEBONYOLÍTÁSA:

A selejtezők döntősei indulási jogot nyernek a nagydöntőbe. Amennyiben egy ilyen csapat visszalép, vagy a szervezői bizottság megfosztja indulási jogától, az adott selejtezőn belül, a döntő ág helyezési sorrendjében következő (3., 4., stb.) indulhat helyette.
Így alakul ki a nagydöntő 16 fős mezőnye.

A csapatok egy csoportkörön keresztül jutnak be az egyenes kieséses szakaszba. 4 darab 4 csapatos csoport kerül kisorsolásra, ahonnan a csoportok első két helyezettjei jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba.

14. SORSOLÁS:

A selejtezők sorsolását és a menetrendet előzetesen kiküldi az adott selejtező szervezője. A sorsolás a helyszínen is megtekinthető lesz. A sorsolással kapcsolatos információkért és egyedi kérelmekért az adott selejtező szervezőjét kell keresni.

15. DÍJAZÁS:

A kupa helyezettjei és egyéni díjazottjai nyereményekben részesülnek!

A selejtezők helyezettjei éremben, a döntősei a Nagydöntőbe való bejutásban, a győztesei pedig ajándékcsomagban részesülnek!

16. INFORMÁCIÓK:

Minden információ megtekinthető a www.forevercup.hu oldalon!
A szervezők a változtatás jogát fenntartják!

Támogatóink

viwa.hu avl.com plaincube.com hbfocikupa.hu dlsz.hu egyetemisport-miskolc.hu erreasportbudapest.hu/ pecsisor.hu sport1tv.hu bmefoci.bme.hu bme.hu